VIDEO: Neuer pret topin pa mendje

0

https://www.youtube.com/watch?v=IlsEf0Y90Mc

E njihni Manuel Neuerin? Atë tipin e pakonkurrueshëm në portë i cili pret edhe … pa mendje? Po, për atë po flasim. Shihni videon dhe kuptojeni se titulli i këtij lajmi nuk është aspak i trilluar.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.