VIDEO: Keçistin e kapin në organin gjenital, por … fiton!

0


Një keçist ka treguar që ka forcë të jashtëzakonshme në të gjithë muskujt e trupit të tij, në momentin që kundërshtarin e mposhti duke përdorur vetëm organin e tij gjenital.

Joey Ryan nuk u tremb aspak kur Danshoku Dino e shtrëngoi në organin seksual dhe në vend që të gjunjëzohej duke ulëritur nga dhimbja, ai e rrotullon Dinon duke e rrëzuar në tokë.

Sigurisht që të dy keçistët aktruan, por duhet vlerësuar imagjinata e tyre.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

http://sportekspres.com/wp-content/uploads/2019/02/fotoblinibilta.jpeg