VIDEO | Fat apo meritë? Sulmuesit me siguri janë të “mallkuar”!

0

Në situata kur ka rrëmujë brenda zone është një nga momentet më të tensionuara për çdo tifoz, pasi është moment delikat që mund të vendosë edhe fatin e ndeshjes.

Natyrshëm që jo çdo rrëmujë në zonë sjell një gol, ndonjëherë për mungesë fati, por ndonjëherë edhe prej mungesës së aftësisë. Në botë kemi raste nga më të ndryshmet, por nuk kemi si të mos veçojmë rastin e mëposhtëm.

Nuk dihet me saktësi se për çfarë ndeshje bëhet fjalë, por e sigurt është se do të mbahet mend gjatë nga ata që kanë qenë në fushë. Një situatë e volitshme për gol, por që sa për meritë të mbrojtësve dhe portierit, aq edhe për çështje fati, topi nuk përshëndet me rrjetën. Nuk ka shumë nevojë për koment, por vështirë se do keni parë një rast të tillë.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.