VIDEO: Ajo që nuk keni parë nga Cristiano në … film!

0

Cristiano Ronaldo teknikisht dhe që në lindje mund të mos jetë lojtari me më shumë dhunti dhe mbase jo më i miri në planet, por ai ka diçka në masën më ekstreme të mundshme. Ai punon … jashtëzakonisht shumë. Për të gjithë adhuruesit e portugezit, ja traileri i filmit të tij dhe filmi i plotë.

https://www.youtube.com/watch?v=teCorYNcqB8

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.