(VIDE) Festë e çmendur në Shqipëri, Kosovë dhe Iliridë!

0

Fitorja e Shqipërisë ndaj Rumanisë ka ngritur peshë gjithë popullin shqiptar të kudondodhur. E ndërsa në Francë, Lion, kanë festuar 35 mijë tifozët që kishin udhëtuar për të ndjekur sfidën, në Shqipëri, kryesisht në Tiranë, rrugët e kryeqytetit janë mbipopulluar. Bori deri në orët e para të mëngjesit, të bërtitura dhe fishekzjarre. Policia, sakaq, ka pasur shumë punë, edhe pse incidente s’janë shënuar.  Nga Tirana në Prishtinë, ku edhe aty kanë festuar me mijëra në sheshin qendror.  Edhe Ilirida gjithashtu ka qenë në ritmet e delirit.

https://www.youtube.com/watch?v=W-s24q4Rxs8

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.