Venger kundër “Topit të Artë”

0

Trajneri i Arsenalit, Arsen Venger, ka deklaruar se është kundër dorëzimit të një çmimi si “Topi i Artë”. Ai tha se futbolli është lojë kolektive dhe nuk ka kuptim nxjerrja e një futbollisti të vetëm si më i miri. Për këtë arsye ai tha se nqs do të kishte mundësi të votonte, nuk do ta jepte votën e tij.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.