Trukimet, 22 të përjashtuar përgjithmonë

0

Federata Aziatike e Futbollit ka përjashtuar përjetë 22 persona e futbollistë, nga klube të Laosit dhe Kamboxhias.

Të gjithë akuzoheshin dhe janë shpallur fajtorë për trukim ndeshjesh në kupat e Azisë për klube.

Shumica e lojtarëve të përjashtuar janë nga Laos dhe Lao Tojota FC, klube në Laos.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here