Trukime në tenis, përjashtim i përjetshëm për egjiptianin

0

Tenisti egjiptian Karim Hosam, 24 vjeç, vendi i 1136-të në renditjen botërore, është përjashtuar përjetë nga tenisi dhe është gjobitur me 15.000 dollarë amerikanë, për “krime të shumëfishta lidhur me ndeshjet e tenisit” ka bërë të ditur Njësia e Integritetit të Tenisit.

Tenisti është shpallur fajtor për 16 akuza korrupsioni, që përfshijnë bastet e paligjshme, trukimin e ndeshjeve dhe moskallëzim krimi.

Shkeljet janë kryer në periudhën 2013-2017.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.