Trajneri i Shqipërisë në boks: Shteti shqiptar nuk njeh medaljen e argjendtë, çfarë turpi!

0

Shqipëria mori dy medalje në lojërat mesdhetare. Ishte Luiza Gega që fitoi garën e 3000 metrave me pengesa dhe boksieri Krenar Zeneli që arriti medaljen e argjendtë. Trajneri i boksit të ekipit shqiptar, Jozef Sermi, vlerëson boksierin e tij për sakrificën e bërë në arenën ndërkombëtare dhe arritjen e medaljes për Shqipërinë, por sulmon dhe shtetin shqiptar për mosvlerësimin ndaj sportistëve.

Me një shkrim të tij në “Facebook”, ai sqaron se Zeneli nuk do të marrë asnjë shpërblim, pasi nuk arriti të fitonte vendin e parë. Një zgjidhje mediokër kjo e instancave shtetërore që nuk vlerësojnë sportistët tanë elitar.

Postimi i Jozef Sermit në “Facebook”

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.