Trajneri i Milanit nuk ngopet me Champions

0

Trajneri i ri i Milanit, Sinisa Mihajlovic ka deklaruar se skuadra e tij do të arrijë së paku vendin e tretë në Serie A. ”Deri tani gjërat duken pozitive, pasi ne filluam duke ndërruar lojtarët, taktikat dhe metodat e punës” ”Ne jemi duke shkuar në rrugën e duhur. Objektivi ynë kryesor mbetet të përfundojmë në top treshe, por me lojtarët që kemi dhe me dy apo tre transferime tjera mund të synojmë edhe më shumë”, tha Mihajlovic.

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.