Torrales, dietologia më seksi në botë e një klubi!

0

Rossana Torrales, 27-vjeçarja bukuroshe nga Paraguai, është dietologia e Boavista Sport Club, një ekip në Brazil. Në formë të shkëlqyer, ajo rrëfen se ushqehet shëndetshëm dhe bën shumë palestër. Pikërisht prej ushqimit dhe palestrës vjen rezultati i fotove dhe videove të saj që të lënë pa fjalë.

dietologia8

dietologia7

dietologia6

dietologia5

dietologia4

dietologia3

dietologia1

dietologia

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here