Browsing Tag

xhaiteh

“Autogoli” Xhaiteh, një hall më shumë për Partizanin

Një ndër afrimet e shumta të Partizanit gjatë merkatos së janarit ishte mesfushor nga Gambia, Tixhan Xhaiteh. 30-vjeçari vinte me një “CV” të pasur me eksperienca të ndryshme në Norvegji, Finlandë, Izrael dhe Katar. Megjithatë, eksperienca…