Browsing Tag

Visar Musliu

Ofertë zyrtare, 500 mijë euro për yllin e Shkëndijës!

Visar Musliu, për t'iu bashkuar Shkëndijës së Tetovës, bëri një lëvizje befasuese një vit më parë. Ai shfrytëzoi klauzolën që e linte të lirë nga Vardari për t'u transferuar jashtë Maqedonisë. Nënshkroi me Prishtinën dhe u huazua te…