Browsing Tag

Tedesko

Lojtari nuk simuloi, trajneri i Shalkes e qorton haptazi

Simulimet kanë qenë dhe do të mbeten një pjesë e pandashme e futbollit. Megjithatë është detyra e trajnerëve të çfarëdolloj niveli që edukojnë futbollistët e tyre për t’i qëndruar këtyre hileve të futbollit. Megjithatë, në praktikë nuk…