Browsing Tag

Skandali

Skandaloze! Një ide qesharake për finalen e Copa America

Argjentina dhe Kolumbia kanë rënë dakord që të organizojnë së bashku Copa America 2020 dhe sapo kjo marrëveshje u bë publike, kanë plasur polemikat. Kjo për shkak se distanca mes dy shteteve është e konsiderueshme dhe kushtet atmosferike…