Browsing Tag

Rubin Zijaj

Lokomotiva nuk i ndahet shqiptarëve, dy në provë

Lokomotiva e Zagrebit pak ditë më parë ka nënshkruar kontrata me të rinjtë Indrit Tuci dhe Arbër Mehmetllari, të cilët për katër vite do të jenë nën kontratë me klubin kroat. Së fundmi ata po shohin edhe dy elementë të tjerë për të cilët do…