Browsing Tag

masat

Zero tolerancë, FIFA gati t’i japë fund racizmit

Racizmi është një sëmundje që duhet mposhtur me çdo kusht. Ky fenomen është shumë i përhapur në futboll dhe rikthehet shpeshherë të godasë “viktimën” e radhës. FIFA ka vendosur të marrë masa dhe të tregohet më e ashpër kundër këtij…