Browsing Tag

lista e lojtarëve të grumbulluar

Sakrificat e 34-vjeçarit nuk shkojnë dëm, Enrike e rikthen

Jeta ka ulje-ngritjet e saj. Shpeshherë përsëritet fjalia që mosha nuk ka shumë rëndësi në futboll dhe shembulli i fundit vjen nga Spanja. Santi Kazorla ka vuajtur shumë 4 vitet e fundit. Mesfushori ofensiv qëndroi pushim rreth dy vite…