Browsing Tag

Godelli

Godelli-Qerimaj, “thumba” në distancë

Garimi në një peshë në Europianin e peshëngritjes duket se i ka vënë në garë të egër me njëri-tjetrin dy peshëngritësit tanë, Erkand Qerimaj e Daniel Godelli. Shkodrani fitoi 2 medalje në Kroaci dhe pas kthimit në Shqipëri tha për…

Godelli i artë, Qerimaj 2 medalje

Daniel Godelli kthehet në shtëpi i mbuluar në ar, sepse ka marrë medaljen e artë në stilin e shkëputjes në Kampionatin Europian të Peshëngritjes, që po zhvillohet në Split të Kroacisë. Në peshën deri në 77 kg garonin dy shqiptarë tek të…