Browsing Tag

Edgar Cani

Dy misionet më të vështira, çfarë do ndodhë te Partizani?

Partizani momentalisht është pushim, por vetëm lojtarët. Drejtuesit nga ana tjetër po punojnë dhe po mundohen të zhbëjnë gabimet e bëra në të shkuarën. Në të njëjtën kohë do të punohet në dy drejtime, në mënyrë që skuadra të jetë gati për…