Browsing Tag

Danny Da Costa

Historia e çuditshme e yllit të Frankfurtit: Kam alergji barin!

Alergjitë ndaj materialeve të ndryshme natyrorë ose jo në ditët e sotme dhe jo vetëm janë shumë të përhapura. Çdokush nga ne mund të ketë një alergji nga një cep i vogël i asaj që na rrethon. E vetmja zgjidhje e kësaj është të rrish sa më…