Browsing Tag

Dan Ignat

Zbulohet takimi “sekret”, rumuni Ignat me mision në Shkodër

“Ia vlen të jetosh aty, është një qytet i bukur, i madh, me një stadium të shkëlqyer dhe tifozë po njëlloj. Më ka bërë përshtypje që njerëzit lëvizin me biçikleta dhe skuter. të gjithë: të rinj, të moshuar, gra, madje edhe njerëz me kostum.…