Browsing Tag

Armando Duka

Arena Kombëtare gati në shtator? Flet Armand Duka

Presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka, priti në një vizitë zyrtare homologun e tij çek z.Marin Malik. Vizita nisi me një vëzhgim në kantierin  e “Arenës Kombëtare”, ku dy krerët u ndalën të flisnin për mediet pranishme.…

Dhuna, trukimet dhe stadiumet: Duka flet qartë

Asambleja e Përgjithshme 2019 po kryen punimet ditën e sotme dhe të pranishëm janë anëtarë të Federatës Shqiptare të Futbollit, si dhe presidenti Armando Duka. Pikërisht ky i fundit mori fjalën, ku foli për dhunën, trukimet dhe stadiumet.…