Browsing Tag

Ansi Agolli

Lajmi për fund karriere, tani flet Agolli

"Ansi Agolli po mendon ta mbyllë karrierën në fund të sezonit. Për këtë arsye, sezoni aktual do të jetë i fundit për të te Karabaku", shkruhej paraditen e sotme në një faqe tifozësh të Karabakut në Facebook. Një faqe e ngjashme me atë…

Agolli rikthehet me “vrull”, padron i krahut të majtë

Ansi Agolli nuk aktivohej me Karabakun që në fund të muajit shtator, ndërkohë që u rikthye në fillim të dhjetorit në takimin që kampionët në fuqi të Azerbajxhanit fituan kundër Keshla me rezultatin 5-1. Mbrojtësi i majtë ka spikatur dhe…