Sukaj skualifikohet 5 ndeshje, Partizani-Teuta pa tifoze!

0

VENDIMI I KOMISIONIT TE DISIPLINES

1.Lojtari i KF “Partizani”, Xhevahir Sukaj, per goditje me grusht ndaj lojtarit kundershtar, denohet me 5(pese) ndeshje pezullim nga aktiviteti, bazuar ne nenin 48/1.e te KDS.
2.KF “Skenderbeu”, per sjellje te keqe te tifozerise se saj, denohet me zhvillimin 2(dy) ndeshje pa tifoze ne stadiumin perkates dhe me gjobe me vlere 200.000 (dyqindmije)leke, bazuar ne nenet 64,65 dhe 66 te KDS.
3.KF “Partizani”, per sjellje te gabuar te tifozerise se saj, denohet me zhvillimin e 1 (nje) ndeshje pa tifoze ne stadiumin perkates dhe me gjobe me vlere 100.000 (njeqindmije) leke, bazuar ne nenin 66/2 te KDS.
Detyrimin e KF “Partizani” te zhdemtoje KF “Skenderbeu”, per stola te demtuar ne sipas vleres se tregut.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.