Stadiumi i Partizanit nuk do të jetë plot, një tribunë mbyllet

0

Siguria në plan të parë. Në Beograd sot mendojnë më shumë për mbarëvajtjen e takimit, sesa për rezultatin final.

Eksperienca e hidhur e para tre viteve me Shqipërinë nuk ka qenë rast i izoluar, pasi në Beograd ka shpesh probleme, sidomos në derbi dhe në ndeshjet ndërkombëtare.

Për këtë arsye, sot masat janë të jashtëzakonshme dhe njëra nga tribunat pas portave do të qëndrojë e mbyllur. Aty ku u takonte të qëndronin tifozët shqiptarë, nuk do të hyjë askush, edhe pse shqiptarë nuk do ketë.

Ndërkaq, edhe tribuna mbi tunelin nga dalin lojtarët, aty ku u sulmuan futbollistët e kombëtares sonë ndaj Serbisë, kur po shkonin në tunel, do të boshatiset. Asnjë tifoz nuk do të ketë mundësi të afrohet me tunelin drejt dhomave të zhveshjes.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.