Spektakli i shëmtuar në Elbasan, flet presidenti i Federatës Letoneze: “Kam qenë vetë mbrojtës”

0

Nuk janë vetëm mediat në Shqipëri ato që bërtasin për skandalin e ndeshjes Luftëtari-Ventspils, sepse edhe në Letoni po bëhet shumë Hummels dhe po flasin edhe drejtuesit më të lartë të futbollit vendas.

Sportacentrs.com në Letoni ka shkruar gjerësisht për estradën e Elbasanit dhe ka kontaktuar edhe presidentin e Federatës Letoneze, Kaspar Gorks, ish-futbollist legjendar i Letonisë.

“Federata bashkëpunon ngushtë me UEFA-n dhe do të jemi të gatshëm të bashkëpunojmë e të ofrojmë çdo informacion, për të mbajtur të pastër kampionatin tonë.

“Nëse më duhet të jap mendimin tim subjektiv, kjo ndeshje dhe sidomos veprimet e Luftëtarit me duken të dyshimta. Kam qenë mbrojtës për shumë vite dhe e di se në disa episode lojtarët nuk u sollën si duhet të sillet një futbollist profesionist. Edhe gjuha e trupit të tyre dhe mimikat tregonin mungesë motivimi”.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

http://sportekspres.com/wp-content/uploads/2019/02/fotoblinibilta.jpeg