Shtypi botëror ngre në qiell heronjtë e Barcelonës

0

Shtypi botëror mëngjesin e sotëm ka qenë i tëri i përqendruar te përmbysja epike e Barcelonës ndaj PSG-së, gjë që nuk ishte realizuar kurrë në Champions.

“Legjendarë”, ” alienë”, kundër një rivali si PSG që hyn në histori për keq dhe pëson një “poshtërim të turpshëm”.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.