Shtyhet Sampdoria-Roma

0

Sampdoria-Roma, në program për nesër në mbrëmje në Marasi të  Xhenovas, është shtyrë zyrtarisht. Gjithçka për shkak të parahikimit të motit, sepse nesër në mbrëmje pritet furtunë.

Nuk është hera e parë që në Xhenova shtyhen ndeshjet pëd shkak të motit të keq dhe tashmë po bëhet traditë. Moti i keq ëshfë problem kudo, por në Xhenova situata bëhet kaotike për shkak të infrastrukturës së  dobët.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here