Shtëpia e Igli Tares si fushë stërvitore! Po mban edhe talentin korçar, Dean Liço luan me Etienne Taren

Disa ditë më parë është publikuar lajmi se talenti korçar, Dean Liço, ndodhet në shtëpinë e Igli Tares. Ky i fundit e ka strehuar futbollistin shqiptar, në një moment që Italia është mbërthyer nga paniku dhe pasiguria, ndërsa është mbyllur edhe kampionati i të rinjëve.

Djali futbollisti i Igli Tares që luan po me të rinjtë e Lacios, Etiene Tare, po e shfrytëzon këtë kohë izolimi për t’u përgatitur me Dean Liçon. Shtëpia dhe atje ku duhej të gjendej kopshti dhe duhej të dilej për ajrosje, është kthyer në një fushë stërvitore te legjenda e Kombëtares, pasi janë duke u stërvitur dy talente shqiptarë. /Sport Ekspres/