Shqiptarët bien në Lega Pro, po tani?

0

Rey Manaj, Samir Ujkani dhe Edgar Çani kanë rënë në kategorinë e tretë italiane, bashkë me Pizën e Xhenaro Gatuzos. Humbja e djeshme, e thellë, ndaj Çitadelës, ka sjellë edhe matematikisht rënien në kategori, pra në Lega Pro, pas vetëm 1 viti që qëndroi në Serinë B. Sa i përket të ardhmes, nuk dihet se çfarë do të ndodhë, teksa Çani mund të kthehet te Bari, Ujkani gjithashtu pritet të ndryshojë ekip, ndërsa sa i përket Manajt, te Interi dhe sërish huazim më pas.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here