Shqipëria U15, Cereni shënon gol historik

0

Në këto momente Shqipëria U15 po zhvillon një takim miqësor me 15-vjeçarët e Malit të Zi. Ndeshja ka nisur mbarë për skuadrën e drejtuar nga Eqerem Memushaj, pasi goli ka ardhur vetëm pak pasi kishin kaluar 10 sekonda lojë.

Një gol historik i realizuar nga ana e Melsi Cereni, i cili me shumë gjasa ka vënë një rekord që vështirë se do të thyhet për shumë kohë. Bëhet fjalë për një lojtar vetëm 14 vjeç, i cili ka shënuar një gol që për të do të jetë shumë i veçantë dhe do mbahet mend gjatë.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.