Vardari për pak minuta ëndërroi, sepse gjeti golin me Gërnçarov në minutën e 79’, por gëzimi zgjat vetëm 7 minuta, sepse sulmuesi i Shkëndijes, Besart Ibrahimi barazoi shifrat  dhe Shkëndija vazhdon mban kreun me 8 pikë para.