Seleksionimet e moshave, njihuni me datat dhe vendet përkatëse

0

Sektori i ekipeve kombëtare pranë FSHF, njofton nisjen e seleksionimeve për ekipet përfaqësuese të Shqipërisë. Në lidhje me seleksionimet për datëlindjet 2001 deri 2005/2006 ju njoftojmë në lidhje me datat dhe vendet ku do të kryhen përzgjedhjet si më poshtë :

Seleksionimet në Shqipëri

-Fier: Datë 26 Nëntor 2018 ora 10:00
-Korçë: Datë 27 Nëntor 2018 ora 10:00
-Durrës: Datë 7 Dhjetor 2018 ora 10:00
-Shkodër: Datë 12 Dhjetor 2018 ora 10:00
-Tiranë: Datë 13 Dhjetor 2018 ora 10:00
-Elbasan: Datë 14 Dhjetor 2018 ora 10:00

 

Seleksionimet në Greqi  për datëlindjet 2001 deri 2005/2006, në datat 03, 04, 05 Dhjetor 2018 në Athinë , adresa: Qendra Sportive Ruf. Petru Ralli 58 & Pireos, Athinë.

Seleksionimet në Zvicër për datëlindjet 2001 deri 2005/2006, në datën 16 Dhjetor 2018 në Zurich :Adresa: Sportanlage Im Moss 8910 Affoltern am Albis.

Seleksionimet në Itali  për datëlindjet 2001 deri 2005/2006, në datat 17 Dhjetor në Milano dhe 18 Dhjetor në Romë, adresa: datë 17 Dhjetor Milano, Lombardia Uno Via Cilea, 116 20146 Milano dhe  18 Dhjetor Romë, USD Urbetevere Caclio Via della pisana, 379 00163.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.