Sa fitojne albitrat?

0

A e keni menduar ndonjehere se sa fitojne albitart?Shumat qe qarkullojne jane te ndryshme.Luca Marelli ish albiter ne Seria A tregon per shumat qe qarkullojne.Marelli thote se nuk ka sens qe te krahasohen pagat e albitrave me  pagat e puneve te tjera jashte futbollit per vete faktin qe kerkon shume dedikim dhe kohen qe i a perkushton.

Perpara Calciopoli ne 2006 nje ndeshje ne Seria A paguhej me rreth 5164 euro per ndeshje.Mbas Calciopoli shifrat rane ne 3400 euro per ndeshje ne Seria A dhe 1700 euro per ne Seria B.

Nen drejtimin e Collines albitrat tani fitojne 3800 euro per ndeshje (me taksat italiane bie ne 2100 euro) plus pagave qe marrin ne ndeshjet internacionale.

Pra pagat variojne nga 30.000 euro per dy sezonet e para,40.000 euro per albitrat jo internazionale me mbi 25 ndeshje ne sezon dhe 80.000 euro per albitrat internacional.

Pra nje albiter ne vitin e pare te tij mund te fitoje 120.000 euro ne sezon (70.000 neto )

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.