“Rrini në shtëpi tani që të mos mungoni në derbi”, në Lushnje këshillohen ndryshe

0

Shqiptarët ashtu si edhe pjesa më e madhe e Europës janë të izoluar në shtëpi për shkak të Koronavirusit. Shumë herë kemi dëgjuar këshilla për të qendruar të izoluar dhe të mos na humbas durimi.

Ndërkohë në Lushnje vijnë me një këshillë tërësisht origjinale. “Rrini në shtëpi sot që të mos mungoni në derbi”, është mesazhi që jepet për t’i treguar qytetarve se këtu humbet edhe jeta. /Sport Ekspres/

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.