Risitë e futbollit, Anjeli paraqet pesë ndryshimet!

0

Andrea Anjeli, presidenti i Juventusit dhe i Shoqatës së Klubeve Europiane (ECA), ka propozuar pesë ndryshime sa i përket rregullave të futbollit. Ndryshim të rëndësishme, por dhe të nevojshme. Propozimet e tij ndoshta nuk do të merren në konsideratë të gjitha, por me shumë mundësi do të ketë ndryshime.

1: Futja e teknologjisë VAR në kompeticionet europiane sa më shpejt të jetë e mundur.

2: Futja e kupës së tretë europiane, duke filluar nga sezoni 2021/2022.

3: Kufizimi i fuqisë së menaxherëve të lojtarëve në tratativat dhe negociatat e merkatos.

4: Ndërprerjet e kampionatit per 2 javë, kur ka kombetare, të mos jenë 4 here në vit si tani, por 2 ose 3 herë në vit dhe reformimi i kalendarit ndërkombëtar duke filluar nga viti 2024 dhe në vazhdim.

5: Mbyllja e merkatos në të njëjtën kohë në të paktën, pesë kampionatet kryesore të Europës.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.