Rike Roçi ndez… “Velodrome” dhe mediet e huaja

0

Ish-banorja e “Big Brother”, Rike Roçi ka qenë protagoniste, bashkë me shoqen e saj, të faqeve të para të shumë portaleve evropiane. Foto e saj është publikuar kudo dhe të gjithë kanë qenë një mendje “fitore e padiskutueshme në tribunë për Shqipërinë”.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.