Ranieri, falënderime dhe ndarje e ftohtë me lojtarët

0

Klaudio Ranieri ka vizituar për herë të fundit ambientet stërvitore të Lesterit, ku ka boshatisur raftet e tij dhe ka takuar lojtarët, të cilët i drejtonte deri para pak ditësh.

Pak fjalë, falënderime për të gjithë, sepse Ranieri është një zotëri i vërtetë, por ndarja me lojtarët ka qenë shumë e ftohtë.

Këta të fundit akuzohen se i kanë bërë komplot, duke kërkuar largimin e tij, ndaj edhe ndarja ka qenë e tillë, si për të vërtetuar se akuzat ndaj disa lojtarëve nuk janë pa bazë.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.