“PSG, hap pas për Nejmarin”

0

Të jesh i ri, superstar dhe të lësh Barcelonën: e bëri Nejmari verën e shkuar për milionat e PSG-së, para tij e ka bërë një legjendë e futbollit si Ronaldo.

Megjithatë, në një intervistë lëshuar një tjetër legjende, Zikos, Ronaldo kritikon Nejmarin: “Të lësh Barcelonën për PSG-në është një hap pas në karrierë, edhe pse gjithsecili i zgjedh vetë sfidat që duhet të ndërmarrë. Edhe unë e lashë Barcelonën për Interin, por atëherë kampionati italian ishte shumë kompetitiv”.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.