Protesta e studentëve, vërshojnë parullat ironike ndaj sistemit të kalbur

0

Sa vjen e fryhet “lumi” i protestës së studentëve shqiptarë, që nga dita në ditë po bashkohen dhe po bëjnë atë që nuk e bën dot një popull i lodhur e i dorëzuar dhe nuk e bën as opozita e mbaruar dhe e shkrehur si një person që luan kalçeto për herë të parë pas 7 vitesh para kompjuterit.

Politika, për fat, nuk po e mbërthen dot protestën masive kundër një sistemi të kalbur, nga universitetet e deri tek Parlamenti, ndërsa vërshojnë parullat e pankartat plot ironi e humor…

Protesta-studentet-tarifat-ministria8

Protesta-studentet-tarifat-ministria6

Protesta-studentet-tarifat-ministria13

Protesta-studentet-tarifat-ministria15

protesta-studenteprotesta-studente2

protesta-studente4protesta-studente6protesta-studente12

pro5a8d3983-9c6c-4554-a05e-52ad276a1ab4

 

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.