“Po, fola me Milanin për Belotin!”

0

Drejtori sportiv i Torinos, Petraki, i intervistuar në mbrëmje në lidhje me takimin me drejtorin sportiv kuqezi, Mirabeli, ka pranuar se është biseduar për sulmuesin Beloti, edhe pse shuan shpresat kuqezi: “Po, biseduam për Belotin, pasi Mirabelit i pëlqen shumë, por s’më tha që ka kaq para apo aq për ta blerë… Sigurisht, Beloti i pëlqen të gjithëve, për golat dhe rendimentin që ka, por ndoshta qëndron edhe 1 sezon. Nuk e di nëse në Itali ka klube që mund të paguajnë për kartonin e tij”.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.