Pesë vjet më parë, “Danke Altin Lala”

0

“Danke Altin”: sot mbushen 5 vite fiks nga dita e ndarjes së Altin Lalës me Hanovërin dhe futbollin profesionist. Tashmë 41 vjeç dhe një biznesmen i suksesshëm, Lala luajti për 14 vite, 296 ndeshje e 9 gola në Hanovër, një legjendë e vërtetë.

Për ata që nuk e mbajnë mend, ja dhe nderimi që i bëri Hanovëri: kur e kemi parë t’i ndodhë diçka e tillë një futbollisti shqiptar në histori? Rrënqethëse…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here