Përplasjet në “ajër” “Bobi” dhe Agostineli “sfidojnë” njëri-tjetrin

0

Një urdhër në italisht dhe një mendim në shqip. Andra Agostineli dhe Sulejman Starova kanë qenë të kundërt në mendimet e tyre në momente të caktuara të lojës. Trajneri jepte udhëzime nga stoli, ndërsa “Bobi” (jo si herët e tjera) nuk e ka frenuar veten në udhëzimet ndaj ish-lojtarëve të tij. Momenti më kulminant ka qenë kur Agostineli i është drejtuar Kalarit që të pasonte për Torason,ndërsa Starova i ka thërritur që ta dërgonte topin drejt zonës. Ish-tekniku i “demave” ka thërritur herë pas here edhe Fejzullahun, por edhe Ibrahimin. “Bobi” ka qenë shumë aktiv edhe në biseda me presidentin Demi.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.