PAOK-AEK nuk vazhdon, shteti grek mendon “stop” total

0

Çmenduria e ndeshjes PAOK-AEK ka alarmuar futbollin, por edhe gjithë shtetin grek. Pas kaosit që pasoi anulimin e golit të PAOK-ut në minutën e fundit të ndeshjes, me presidentin e PAOK-ut që u pa në fushë me armë në brez, AEK refuzoi të kthehej në fushë dhe ndeshja është ndërprerë përfundimisht.

Ndërkaq, qeveria greke është në tension të madh dhe mund të urdhërojë ndërprerjen e gjithë kampionatit grek, pasi situata është bërë e pakontrollueshme dhe po rrezikohet shumë.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.