Pakult: E pakuptimtë çfarë ndodhi në pjesën e dytë

0

Trajneri i Kukësit, pas ndeshje ka folur për “Supersport”, ku dhe vetë ai e ka pranuar se skuadra e tij ka bërë një pjesë të dytë për t’u harruar.

“Jam i mendimit se në pjesën e dytë, u duk sikur ishim ekip tjetër. Deri kur u barazuam skuadra ishte në rregull. Në pjesën e dytë ajo që ndodhi është e pakuptueshme”.

“Në pjesën e parë dhamë më shumë, ndërsa në pjesën e dytë i dhamë shuam hapësirë. E pakuptueshme çfarë ndodhi në pjesën e dytë. Gabimet e shumta”.

“Ka shumë pak ekipe që tempin dhe ritmin do e mbanin të njëjtë. Kemi parë dhe jashtë vendit që një ekip të mbajë ritmin e njëjtë për gjatë gjithë ndeshjes”.

“40 minutat e para e lejuam të luaj nga pas, pasi i pritëm si ekip. Në pjesën e parë i bllokuam mirë deri te goli. Në pjesën e dytë ekipi nuk bri atë që unë kërkova”.

“Asnjë trajner nuk është i kënaqur me ekipin pas një rezultati të tillë”.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.