“Nuk shkon kështu, po na lënë në rrugë të madhe”! Fangaj i drejtohet me thirrje publike Ramës

Në Shqipëri vazhdon që të ngrihet zëri sa i përket mungesës së mbështetjes nga ana e shtetit shqiptar për klubet dhe futbollistët. Ndryshe nga shumë vende të tjera dhe Kosova më e afërt, nuk ka ende asnjë ndihmë me të ardhura që lojtarët të marrin një pagë minimale këto kohë. Për këtë arsye ka reaguar edhe Abdurrahman Fangaj, me një thirrje publike. Ai i kërkon kryeministrit të Shqipërisë dhe shtetit tonë që të reagojë sa më parë, e jo t’i lënë futbollistët në rrugën e madhe. /Sport Ekspres/