Nga lider në problem, Bonuçin s’e duan?

0

Klubi investoi te ai shumë para për ta marrë nga Juventusi dhe për t’i dhënë mbrojtjes atë figuri lideri që i mungonte, por edhe në sajë të shiritit të kapitenit. E megjithatë, sipas medieve italiane, diçka nuk po shkon dhe duket se pikërisht kritikat e mbrojtësit dhe personaliteti e arroganca e tij kanë bërë që më të vjetrit të revoltohen dhe, madje, thuhet se gjysma e skuadrës nuk shkon mirë me të dhe s’është dakord me mënyrën se si Bonuçi sillet.

SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here


CAPTCHA Image
Reload Image