Neto-Xhovinko, gati shkëmbimi?

0

Fiorentina dhe Juventus po mendojnë për një shkëmbim kokë më kokë midis Netos dhe Xhovinkos por lojtari bardhezi nuk duket të jetë edhe shumë dakort për një lëvizje të tillë. Një shkëmbim i tillë pavarësisht jo dëshirës së lojtarit vazhdon ende të diskutohet mes dy skuadrav.Por,edhe pse Neto do e pranonte këtë shkëmbimm,problem ngelet ende Xhovinko i cili siç është përmëndur edhe më parë kërkohet me ngulm jo vetëm nga Monako por edhe nga Arsenali,që pretendojnë ta marin lojtarin me parametra zero kur ti skadojë kontrata mnë fund të verës që vjen. Për këtë arsye lojtari bardhezi preferon të presë mbarimin e skuadrës dhe të kalojë në një nga skuadrat Europiane sesa të pranojë shkëmbimin e ofruar nga Fiorentina.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.