Në Torino si… turist, Ajeti mund të kthehet në Kalabri!

0

Nga Krotone te… Krotone? Arlind Ajeti është kthyer në Torino, por vetëm si… turist! Në fakt, pasi kaloi sezonin e fundit në huazim në Kalabri, mbrojtësi shqiptar mund të rikthehet kuqeblu. Tratativa është në një fazë të avancuar dhe shumë shpejt, Ajeti mund të rivihet kuqeblu, por në Serinë B.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.